Referenser

Wingbro Företagsutveckling AB

"Det personliga företaget med det stora hjärtat och den höga kundservicen"

 

Referenser:

 

 

Lena har varit bollplank till ledningen i olika utvecklingsfrågor när vi har expanderat de senast åren. Lena har stor kompetens inom det systematiska kvalitetsförbättringsområdet och är mycket drivande i dessa frågor.

Lena är en person med stort engagemang och driv i de frågor hon jobbar med . Hon driver gärna utvecklingsfrågor med mycket gott resultat. Lena har ett entreprenöriellt förhållningssätt och sätter förbättringar i organisationen högt. Hon har ett gott bemötande och är lätt att samarbeta med. Lena vill gärna ha många bollar i luften och har stor förmåga att avsluta dessa med gott resultat. Lenas härliga sätt och engagemang har stor framgång i samarbete med människor; hos oss elever, vårdnadshavare och personal i vår organisation.

Jag ger Lena mina varmaste rekommendationer och ni som kommer att få henne som medarbetare i er organisation får en lojal, driven och mycket kompetent medarbetare

 

Malin Luukinen Rektor Lärlingsgymnasiet

 

Lena har skött min bokföring och bokslut för WebTest Sweden AB i tre och ett halvt år nu.

Att berätta att Lena skött detta arbete på ett perfekt sätt gör henne inte unik. Det finns många andra duktiga redovisningsekonomer som gör ett bra jobb. Men det som gör Lena så unik är hennes personliga engagemang. Hon har alltså både den professionella yrkeskompetensen inom redovisning - och en personlig empati och kreativitet som gör att hon sticker ut bland andra. För mig har det inneburit att anlita henne inte varit förknippat med en kostnad för företaget. Tvärt om har det inneburit att jag fått aktiv draghjälp när det gäller att få tag på fakturerbara uppdrag. Dessutom har hennes personliga värme och back up hjälpt mig igenom ett par kniviga passager.

 

Lyckas du att få Lena att vilja hjälpa dig och ditt företag har du gjort ett kap!

 

Lenas testresultat i mitt rekryteringsverktyg:

 

Initiativtagande och aktiv

 

Du framstår som en initiativrik människa som kommer med många egna uppslag som du ofta gör någonting med. Du gillar verkligen att dra igång nya projekt.

 

Hittar på och drar igång saker och har vanligtvis ingenting emot att ta hand om och avsluta

 

Det är alltså rätt vanligt att du kommer med förslag och idéer över vad som skulle kunna göras. Samtidigt tar du ofta hand om och avslutar jobb som dragits igång.

 

Målinriktad

 

Du är en väldigt målfokuserad person med siktet inställt på att gå närmaste vägen mot att nå dina mål.

 

Tveklös och karaktärsfast

 

Som person framträder du som konsekvent. Du ruckar sällan på de beslut du tagit och man vet därför var man har dig.

 

Mycket självsäker

 

Du har en mycket stor självsäkerhet vilket bland annat betyder att du inte räds att ge dig på stora utmaningar.

 

Har en ödmjuk framtoning

 

Du har en mycket ödmjuk framtoning och är inte den som vill skryta eller förhäva sig

 

Idealist

 

Du tycks vilja hjälpa och ge väldigt mycket av dig själv och med låg ersättning med syftet att bidra till det i samhället som du tror på

 

Uppskattande av andra människor

 

Uppskattande personlighet, vänlig och gillande av andra människor.

 

Roger Gustafsson Ägare av WebTest Sweden AB

 

 

Det har varit mycket lätt att samarbeta med Lena och hon tar ett stort ansvar för företagets affärer och hon har strukturerat upp företagets interna rutiner och service till de anställda. Lena håller alltid deadline och frågar vem och varför innan hon fattar beslut. Hon är en ärlig tjej med stor social kompetens och humor och hon är omtyckt av alla våra samarbetspartners och kollegor.

 

Lena har utfört sina arbetsuppgifter till min fulla belåtenhet och jag önskar Lena lycka till med sina nya utmaningar och kan ge henne de bästa rekommendationer till nästa tjänst.

 

Lars-Erik Eriksson Ägare Svensk Fastighetsförmedling Ale Kungälv Torslanda

 

Jag ger referensen utifrån mitt tidigare styrelseuppdrag i Victoriaskolan där vi anlitade Lena för att sköta skolans ekonomi efter ett par katastrofala år. Hon har mycket snabbt och effektivt strukturerat upp och fått ordning på ekonomin.

 

Pereric Furborg Kassör Victoriaskolan

 

Lena har ett brett företagsekonomiskt kunnande. Lena sköter all redovisning för mitt konsultbolag. Man kan säga att hon är min ekonomiavdelning. Hon tar ansvar fullt ut för de ekonomiskt relaterade arbetsuppgifterna i "bolaget". Hon är dessutom mycket effektiv i sitt arbetssätt.

 

PG Lindberg ägare PG Lindberg Business & Development AB

 

Jag har fått möjligheten att arbeta tillsammans med Lena på Victoriaskolan när jag granskade skolans räkenskaper. Lena ansvarade för skolans ekonomi, som innebar allt från löpande bokföring, löner samt bokslut, årsredovisning och deklaration. Lena lär sig snabbt nya uppgifter och utför dem noggrant. Hon är initiativrik, engagerad och har en stor personlig integritet. Jag kan varmt rekommendera Lena.""

 

Ann-Christin Karlsson, Revisor

 

 

Lena Wingbro är diplomerad rådgivare hos NyföretagarCentrum Göteborgsregionen.

Lena är en mycket kunnig och driftig person - dessutom rolig att jobba med.

 

Rosie Rothstein VD NyföretagarCentrum Göteborgsregionen

 

Lena arbetade som ekonom på Victoriaskolan då jag började där som biträdande rektor i januari 2014. Lena har stor erfarenhet och vana av att arbeta bland barn och ungdomar. I en skolverksamhet har man ett stort ansvar som vuxen, Lena har vid ett flertal tillfällen visat utmärkt förmåga i bemötandet av elever. Lena är dessutom snabb, oerhört driftig och självgående. Vi senaste medarbetarenkäten fick Lena mycket goda resultat för sina prestationer. Lena är en stark person som vet vad hon vill och som står för sina ideal, jag rekommenderar henne varmt.

 

Julieta Loderio Rektor Victoriaskolan

 

Tillsammans med Lena Wingbro har vi genomfört utbildningsprogram i Sociala Media. Lena är kunnig, inspirerande och lätt att samarbeta med.

 

Maj Holmström, Emm Webdesign

 

 

Har jobbat med Lena och kan verkligen rekommendera henne. Engagemang, kunskap, kreativitet, leveranssäkerhet, humor och ett jäkla tempo. Det är Lena!

 

Jannike Åhlgren Näringslivschef Ale Kommun

 

Lena är en glad och engagerad ledare som är duktig på att motivera sina medarbetare. Hon låter inte saker och ting bli liggande utan ser till att arbetet blir gjort! Jag skulle starkt rekommendera Lena till det mesta då hon är full av bra idéer, en effektiv problemlösare och fantastisk att jobba med.

 

Sofia Öhrblad PM Fastigheter

 

"Med bred kompetens, påhittighet och en bra förmåga att lära ut har hon hjälpt mig att räta ut mina

frågetecken. Kan varmt rekommendera Lena!"

 

Peter Alvegard Mariedals Byggtjänst AB

 

Där många andra ser svårigheter och hinder ser Lena möjligheter. Hon är engagerad, kunnig, driftig och framåt, hjälper med stor iver oss småföretagare med affärsutveckling – inte minst genom att skapa nätverk och mötesplatser för affärsutbyten. För Lena Wingbro är ingenting omöjligt och hon delar villigt med sig av kunskap, inspiration och glädje i företagarfrågor. Hon är grym helt enkelt...

 

Marie Sjödin, MaMedia


Hej Lena.

Tack så jätte mycket. Vad snabb du var helt otroligt. Jag är supernöjd.

Jag skriver på och skickar till Bolagsverket och Skatteverket.

 

 Mvh

Lennart Andreasson ABL Byggkonsult AB