+46 704 800 444 lena@wingbro.se

Få hjälp med

- Ekonomi
 • • Löpande bokföring
 • • Deklaration
 • • Årsredovisning
 • • Fakturering
 • • Bokslut
 • • Budget
 • • Lön
- Administration
 • • Kundservice
 • • Ordermottagning
 • • Systemutveckling/ implementering
- Utbildning - Försäljning
 • • Kundansvarig säljare
- Marknadsföring
- Affärsutveckling/ coachning
- Starta eget
- Mentorskap

Referenser

Omdömen från uppdragsgivare.

Lena har varit bollplank till ledningen i olika utvecklingsfrågor när vi har expanderat de senast åren. Lena har stor kompetens inom det systematiska kvalitetsförbättringsområdet och är mycket drivande i dessa frågor.

Lena är en person med stort engagemang och driv i de frågor hon jobbar med . Hon driver gärna utvecklingsfrågor med mycket gott resultat. Lena har ett entreprenöriellt förhållningssätt och sätter förbättringar i organisationen högt. Hon har ett gott bemötande och är lätt att samarbeta med. Lena vill gärna ha många bollar i luften och har stor förmåga att avsluta dessa med gott resultat. Lenas härliga sätt och engagemang har stor framgång i samarbete med människor; hos oss elever, vårdnadshavare och personal i vår organisation.

Jag ger Lena mina varmaste rekommendationer och ni som kommer att få henne som medarbetare i er organisation får en lojal, driven och mycket kompetent medarbetare. 

Malin Luukinen, Rektor Lärlingsgymnasiet

Jag känner Lena som en stabil och lösningsfokuserad person som omvärldsbevakar, följer utvecklingstrender och omsätter sin kunskap i nya tjänster och produkter. Lena har ett brett kontaktnät och är utvecklingsinriktad. Lena har tillsammans med en annan konsult drivit ett mentorskapsprogram i en pilot för oss och dels planerat hela programmet men också under programmet följt upp, utvärderat och lämnat slutsatser.

Daniela Ölmunger, Näringslivschef Ale Kommun

Jag hade förmånen att jobba tillsammans med Lena under hela 2019. Vi hade fått i uppdrag av Näringslivsenheten på Ale kommun att planera och genomföra ett mentorskapsprogram för nya företagare i kommunen. Vi hade under hela projekttiden ett dynamiskt och produktivt samarbete mycket beroende på Lena’s personlighet. Jag uppfattar Lena som en ytterst kompetent och ärlig människa med ett hjärta av guld och kan varmt rekommendera henne för uppdrag som kräver struktur och driv. Vill ni ha ett gott skratt på vägen också så har ni verkligen träffat på rätt person. Ni kommer inte att bli besvikna.

Per Brohagen, VD College Club Sweden AB

Som tur är fick jag kontakt med (Lena) Wingbro Företagsutveckling AB. Lena har hjälpt och coachat mig i uppstarten av mitt aktiebolag. Lena har förmågan att förklara saker på ett tydligt sätt, istället för att använda fackligt språk som kan vara svårt att förstå för en nyföretagare. Lena har en bred kunskap och det hon inte kan svara på, tar hon reda på direkt och återkommer. Känner mig väldigt trygg och kan starkt rekommendera Wingbro Företagsutveckling AB

Marie Österblom, Ale Hundservice AB

Lena har skött min bokföring och bokslut för WebTest Sweden AB i tre och ett halvt år nu.

Att berätta att Lena skött detta arbete på ett perfekt sätt gör henne inte unik. Det finns många andra duktiga redovisningsekonomer som gör ett bra jobb. Men det som gör Lena så unik är hennes personliga engagemang. Hon har alltså både den professionella yrkeskompetensen inom redovisning – och en personlig empati och kreativitet som gör att hon sticker ut bland andra. För mig har det inneburit att anlita henne inte varit förknippat med en kostnad för företaget. Tvärt om har det inneburit att jag fått aktiv draghjälp när det gäller att få tag på fakturerbara uppdrag. Dessutom har hennes personliga värme och back up hjälpt mig igenom ett par kniviga passager.

Lyckas du att få Lena att vilja hjälpa dig och ditt företag har du gjort ett kap

Roger Gustafsson, Ägare av WebTest Sweden AB

Hej Lena! 

Tusen tack för all hjälp. Ser fram emot ett fortsatt samarbete! 

Allt gott,
Simon Hildor

Det har varit mycket lätt att samarbeta med Lena och hon tar ett stort ansvar för företagets affärer och hon har strukturerat upp företagets interna rutiner och service till de anställda. Lena håller alltid deadline och frågar vem och varför innan hon fattar beslut. Hon är en ärlig tjej med stor social kompetens och humor och hon är omtyckt av alla våra samarbetspartners och kollegor.

Lena har utfört sina arbetsuppgifter till min fulla belåtenhet och jag önskar Lena lycka till med sina nya utmaningar och kan ge henne de bästa rekommendationer till nästa tjänst.

Lars-Erik Eriksson, Ägare Svensk Fastighetsförmedling Ale Kungälv Torslanda

Jag ger referensen utifrån mitt tidigare styrelseuppdrag i Victoriaskolan där vi anlitade Lena för att sköta skolans ekonomi efter ett par katastrofala år. Hon har mycket snabbt och effektivt strukturerat upp och fått ordning på ekonomin.

Pereric Furborg, Kassör Victoriaskolan

Lena har ett brett företagsekonomiskt kunnande. Lena sköter all redovisning för mitt konsultbolag. Man kan säga att hon är min ekonomiavdelning. Hon tar ansvar fullt ut för de ekonomiskt relaterade arbetsuppgifterna i ”bolaget”. Hon är dessutom mycket effektiv i sitt arbetssätt.

PG Lindberg ägare PG Lindberg Business & Development AB

Jag har fått möjligheten att arbeta tillsammans med Lena på Victoriaskolan när jag granskade skolans räkenskaper. Lena ansvarade för skolans ekonomi, som innebar allt från löpande bokföring, löner samt bokslut, årsredovisning och deklaration. Lena lär sig snabbt nya uppgifter och utför dem noggrant. Hon är initiativrik, engagerad och har en stor personlig integritet. Jag kan varmt rekommendera Lena.””

Ann-Christin Karlsson, Revisor

Lena Wingbro är diplomerad rådgivare hos NyföretagarCentrum Göteborgsregionen. Lena är en mycket kunnig och driftig person – dessutom rolig att jobba med.

Rosie Rothstein, VD NyföretagarCentrum Göteborgsregionen

Lena arbetade som ekonom på Victoriaskolan då jag började där som biträdande rektor i januari 2014. Lena har stor erfarenhet och vana av att arbeta bland barn och ungdomar. I en skolverksamhet har man ett stort ansvar som vuxen, Lena har vid ett flertal tillfällen visat utmärkt förmåga i bemötandet av elever. Lena är dessutom snabb, oerhört driftig och självgående. Vi senaste medarbetarenkäten fick Lena mycket goda resultat för sina prestationer. Lena är en stark person som vet vad hon vill och som står för sina ideal, jag rekommenderar henne varmt.

Julieta Loderio, Rektor Victoriaskolan

Tillsammans med Lena Wingbro har vi genomfört utbildningsprogram i Sociala Media. Lena är kunnig, inspirerande och lätt att samarbeta med.

Maj Holmström, Emm Webdesign

Har jobbat med Lena och kan verkligen rekommendera henne. Engagemang, kunskap, kreativitet, leveranssäkerhet, humor och ett jäkla tempo. Det är Lena!

Jannike Åhlgren, fd Näringslivschef Ale Kommun

Lena är en glad och engagerad ledare som är duktig på att motivera sina medarbetare. Hon låter inte saker och ting bli liggande utan ser till att arbetet blir gjort! Jag skulle starkt rekommendera Lena till det mesta då hon är full av bra idéer, en effektiv problemlösare och fantastisk att jobba med.

Sofia Öhrblad, PM Fastigheter

Med bred kompetens, påhittighet och en bra förmåga att lära ut har hon hjälpt mig att räta ut mina frågetecken. Kan varmt rekommendera Lena!

Peter Alvegard, Mariedals Byggtjänst AB

Där många andra ser svårigheter och hinder ser Lena möjligheter. Hon är engagerad, kunnig, driftig och framåt, hjälper med stor iver oss småföretagare med affärsutveckling – inte minst genom att skapa nätverk och mötesplatser för affärsutbyten. För Lena Wingbro är ingenting omöjligt och hon delar villigt med sig av kunskap, inspiration och glädje i företagarfrågor. Hon är grym helt enkelt…

Marie Sjödin, MaMedia

Hej Lena!

Tack så jättemycket. Vad snabb du var helt otroligt. Jag är supernöjd. Jag skriver på och skickar till Bolagsverket och Skatteverket.

Lennart Andreasson, ABL Byggkonsult AB